” Al meer dan 30 jaar uw vloerkleden specialist ”

>> Bezoek onze showroom

Welkom bij Ideko Wonen, dé specialist in vloerkleden met meer dan 30 jaar ervaring! Ontdek een uitgebreide collectie vloerkleden van topkwaliteit, met keuzemogelijkheden die passen bij elke stijl en elk interieur. Bij ons vind je de perfecte mix van traditie, vakmanschap en eigentijdse trends.

Ervaring en Expertise

Met trots kunnen we zeggen dat we al drie decennia lang een toonaangevende rol spelen in de wereld van vloerkleden. Onze ervaring stelt ons in staat om de hoogste kwaliteit en nieuwste trends te bieden aan onze gewaardeerde klanten.

Uitgebreide Keuze

Bij Ideko Wonen geloven we in keuzemogelijkheden, en daarom hebben we een indrukwekkende selectie vloerkleden samengesteld. Wat ons echt onderscheidt, is onze unieke vloerkleden rekken, waarin ruim 80 vloerkleden van 160×230 cm hangen. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om de texturen, kleuren en details van de kleden op een overzichtelijke manier te bewonderen.

>> Bezoek onze showroom

Vloerkleed mee op zicht 

Wij begrijpen als geen ander hoe lastig het soms is om een keuze te maken in een vloerkleed. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een vloerkleed mee te nemen op zicht. Dan kunt u thuis kijken of dit echt is wat u zoekt. 

Maatwerk

Bij ons is maatwerk geen probleem! Naast standaard maten zoals 160×230 cm en 200×290 cm, bieden we ook vloerkleden in grotere en kleinere afmetingen. Zo vind je bij ons altijd het perfecte kleed dat precies past bij jouw woonruimte.

Diversiteit in Stijl

Of je nu houdt van hoogpolige warmte, de strakke uitstraling van laagpolig, een effen design of een vloerkleed met prachtige figuren; wij hebben het allemaal in ons assortiment. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld om aan de diverse smaken en voorkeuren van onze klanten te voldoen.

Ontdek Ideko Wonen

Bezoek onze winkel en laat je inspireren door de veelzijdige wereld van vloerkleden. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan klaar om je te assisteren bij het vinden van het perfecte vloerkleed voor jouw interieur. Kies voor kwaliteit, ervaring en stijl. Transformeer je woonruimte met de warmte en allure van onze prachtige vloerkleden.