LET OP: Prijzen op onze website zijn altijd onder voorbehoud van prijs wijzigingen en stijgingen. Met de huidige inflatie kunnen wij deze onmogelijk helemaal up to date houden. Informeer altijd naar de prijs in onze winkel. 

ALGEMENE VOORWAARDEN

1.Betaling bij aankoop goederen geschiedt uitsluitend direct per pin of volgens afspraak een dag voor levering.

2.Wij vragen voor bezorging een geringe vergoeding die afhankelijk is van de afstand en dit kunt u terug vinden bij button bezorgkosten. De bezorging geschied tot de eerste deur en verder in overleg.

3. Idéko Wonen is niet aansprakelijk indien er letsel ontstaat door onjuist gebruik van de gekochte goederen.

4. Idéko Wonen is alleen aansprakelijk voor de artikelen tijdens transport indien zij in eigen beheer leveren bij de kopers. Eigen transport door kopers is voor eigen risico en men kan geen beroep doen indien er tijdens deze handelingen schade ontstaat.

5. Garantie wordt verstrekt op alle producten gekocht bij Idéko Wonen, gedurende 1 jaar. Bij aanspraak op garantie moet ten alle tijde de factuur worden overlegd.

6. Indien koper een order of bestellijst ondertekend of een aanbetaling voldoet, verplicht koper zich hiermee dat hij de bestelde producten afneemt. Koper dient binnen 30 dagen op te komen halen of te laten bezorgen zodra deze bij Idéko Wonen binnen zijn, ( tenzij anders schriftelijk zijn overeengekomen). Koper wordt hierover schriftelijk, telefonisch of via E-mail geïnformeerd. Indien artikelen besteld moeten worden is de levertijd 1 week tot 4 maanden.

7. Idéko Wonen is gerechtigd om deelleveringen te doen bijvoorbeeld: eetkamerstoelen en op een later tijdstip een de eetkamertafel.

8. Idéko Wonen verlangt een aanbetaling van de koper alvorens men overgaat tot bestellen of reserveren van de producten. De hoogte van het aanbetaling is 10% van het orderbedrag met een minimum van 100,00 euro. Bij annulering brengen wij 25% annuleringskosten in rekening.

9. Al onze prijzen zijn inclusief BTW. Voor kleurverschillen in het hout kan Idéko Wonen niet aansprakelijk worden gesteld, kleur nuances zijn altijd aanwezig in teakhout. De bestelde goederen dienen te alle tijde te worden afgenomen.

10. Idéko Wonen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen van leveringen door overmacht zoal: aardbevingen, oorlog, brand. In overleg wordt er naar een oplossing gezocht voor beide partijen.

11. Geleverde goederen blijven ten allen tijden eigendom van Idéko Wonen zolang deze niet zijn voldaan.

12. Onze garantie bepalingen gelden niet voor slijtage bij normaal gebruik aan. o.a. doppen van stoelen, hete pannen, kringen van hete kopjes, vochtdoorlatende vazen, potten e.d.

13. Idéko Wonen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor scheuren, of werken van het hout.

14. U dient er voor te zorgen dat uw huis de juiste luchtvochtigheid heeft, zodat het werken/uitdrogen van het hout tot een minimum wordt beperkt. Indien u het gevoel heeft dat uw huis een lage vochtigheid heeft is het aan te bevelen een hygrometer aan te schaffen. Met dit apparaat kunt u de luchtvochtigheid aflezen. Deze moet tussen de 50-80% liggen. Is deze te laag dan kunt u deze verhogen door bijvoorbeeld bakjes water aan de radiatoren te hangen of een luchtbevochtiger aan te schaffen.

15. Op alle meubelen geldt een garantietermijn van 1 jaar.