Tapijt is een vloerbedekking met een sfeervolle en luxueuze uitstraling. Met veel voordelen is tapijt een aantrekkelijke vloer.
Tapijt voelt aangenaam zacht aan, geeft sfeer aan het interieur, is duurzaam, dempt zowel het contact geluid als het geluid in de ruimte én tapijt houdt stof vast. Dit kan een voordeel zijn voor mensen die last hebben van veel stofdeeltjes in de lucht.
Wij hebben een zeer uitgebreide assortiment tapijt met bekende & betaalbare merken.

 Voordelen van Tapijt vloeren

  • Tapijt voelt zacht, warm en comfortabel aan
  • Tapijt biedt voordelen op het vlak van geluidsisolatie
  • Het stof wordt uit de lucht gehaald en blijft vastzitten in het tapijt
  •  Luxe uitstraling
  • Sfeervol en decoratief
  • In veel soorten, kleuren en dessins
  • Goedkoper dan harde vloeren
  • Bijna overal toepasbaar

Tapijt is veelzijdig

Geen enkele andere vloer biedt zoveel mogelijkheden als tapijt. Het is er namelijk in oneindig veel kleuren, structuren en dessins. Daarnaast is het mogelijk om tapijt in elk patroon of combinatie te laten leggen. Waar harde vloeren zich meestal beperken tot houttinten, kunt u bij tapijt alle kanten op. De structuur van tapijt bepaalt in grote mate de uitstraling. Het is een verschil van dag en nacht. In de winkel kunnen we u het verschil laten zien en adviseren welke structuur het beste bij uw woonsituatie past.

 

Tapijt houdt stof vast en werkt warmte-isolerend

Tapijt is dé vloer voor een beter binnenklimaat. Deze vloer houdt namelijk stof vast. Neergedaald stof dwarrelt niet meer omhoog, ook niet als er over het tapijt wordt gelopen. De stofdeeltjes worden vastgehouden tot de volgende stofzuigbeurt. Een stofallergie is dus geen belemmering om te kiezen voor tapijt. Dat tapijt astma zou veroorzaken is een misvatting. Vele onderzoeken tonen aan dat er geen verband is tussen astma en tapijt. Het Duitse astmafonds heeft zelfs vastgesteld dat tapijt stof beter vasthoudt en de lucht boven tapijt schoner is. U ademt dus minder zwevend stof in. Tapijt werkt ook warmte-isolerend. Hiermee bespaart u energie (gemiddeld 4 tot 5%, in een strenge winter zelfs 10%!).
Zo verdient dat mooie tapijt zichzelf een stukje terug.

Merken Tapijt vloeren

Woninginrichting Ideko Budget Wonen uit Westergeest verkoopt o.a. de volgende merken Tapijt: Ambiant, Interfloor, Gelasta.
Wij verkopen alleen kwaliteits-tapijt vloeren. En dat voor aantrekkelijke prijzen! Tapijten worden na bestelling bijna altijd binnen 48 uur geleverd in de gewenste kleur en afmetingen. De rollen zijn standaard 4 meter breed. Prijzen worden dan ook altijd berekend per m1. (400×100 cm)

Deskundig een Tapijt vloer laten leggen

Wilt u uw tapijt vloer professioneel en deskundig laten leggen? Bij Ideko Budget Wonen wordt uw vloer door vakmensen gelegd. Eventueel wordt er eerst een ondervloer geplaatst, zodat uw tapijt vloer wordt gelegd op een strakke ondervloer. Een tapijt vloer leggen is niet zo eenvoudig als een laminaat vloer leggen. Wanneer u een vloer bij ons koopt, kunnen we die voor een hele scherpe prijs compleet gelegd aanbieden. Wij zorgen er dan voor dat alles wordt geregeld!

 U kunt tijdens de openingstijden langskomen in onze showroom om onze collectie vloeren te bekijken.
U kunt altijd op zicht een tapijt staal mee naar huis nemen om voor u de juiste kleur te bepalen.
Wilt u liever dat één van onze vloerendeskundige bij u thuis langs komt?
Dat kan ook! Maak vandaag nog een afspraak en bel naar 0511-445493.

BEDRIJFSGEGEVENS

OPENINGSTIJDEN

PVC VLOEREN