Team Ideko Wonen

Wij willen dat onze klanten optimaal geholpen worden. Service vinden wij belangrijk. Heel belangrijk zelfs. Onze klanten moeten 100% tevreden zijn. Met kwaliteitsdiensten, transparante communicatie en een uitstekend bereikbare klantenservice, bereiken wij dit doel,’ aldus Klaas Kooistra, die ruim 25 jaar geleden met zijn vrouw Anja aan de Simmerwei van start ging. Inmiddels is ook zoon Ido nauw betrokken bij de winkel. Doordat hij net een iets andere kijk op het geheel heeft, is er een meer dan uitstekend assortiment, waarbij vrijwel iedereen kan slagen. ‘Door veel zaken zelf in de hand te houden, weet je wat je verkoopt en daardoor kunnen wij ook stellen, dat wij onze kwaliteitsproducten voor een betaalbare prijs verkopen.’ Door de toenemende drukte de afgelopen jaren zijn er nog een aantal parttime krachten die mee helpen de zaak te runnen.

Waar wij voor staan

Kwaliteit, service, lage prijzen, groot assortiment en snelle levertijden , dat is waar wij voor staan. Ideko let vooral op service, wij hebben in de afgelopen 25 jaar een uitstekende naam opgebouwd. De mooiste binnen-, maar ook buitenmeubelen en accessoires koop je gewoon bij Ideko. Trendy meubelen in zowel de landelijke en industriële stijl, want Ideko volgt al jaren de nieuwste trends op het gebied van wonen. Gewoon eens binnen lopen, is het beste advies. U zult zeker onder de indruk raken van het enorme assortiment en de gedegen kwaliteit in trendy wonen en leven.

kalnten geven ons een 9.5
Klaas Kooistra

Klaas Kooistra
Eigenaar

Inkoop van goederen
Verkoopspecialist
Klantenservice

Anja Kooistra

Anja Kooistra
Eigenaresse

Inkoop van goederen
Verkoopspecialist
Administratie

Ido Kooistra
Online marketeer

Bedrijfsleider
Verkoopspecialist 
Webdesigner 

Tamara Jellema
Verkoopster

Verkoopspecialist 
Social media beheer

Lieke Kooistra

Lieke Kooistra
Allround medewerker

Allround medewerker

Sita Kooistra

Sita Kooistra
Online marketing

Allround medewerker

Anco van der bijl

Anco van der bijl
Bezorgservice

Allround medewerker

Eelco Nijholt

Eelco Nijholt
Allround medewerker

Allround medewerker

Groot aanbod in zitmeubelen

Ook hebben wij een enorme voorraad hoekbanken, bankstellen, fauteuils, eetkamerstoelen & hockers. Bij Ideko Wonen bent u aan het juiste adres voor een voordelige hoekbank of ander zitmeubel. Wij zorgen ervoor dat u altijd optimaal én voordelig kunt zitten op uw nieuwe zitmeubel. Ideko Wonen is dé specialist in zitmeubelen. Door onze Giant Take Away formule (direct leveren uit voorraad) heeft Ideko Wonen binnen de meubelbranche een trend gezet. Hierdoor kunnen wij tegen een scherpe prijs zitmeubelen direct uit voorraad leveren, waardoor u geen lange leveringstijden heeft op uw nieuwe meubelen.  Ook kunnen klanten kunnen een bankstel helemaal samenstellen naar wens. Modellen die in de winkel staan kunnen vaak ook nog worden geleverd in andere opstellingen en afmetingen. Ook kunnen klanten zelf een bekleding uitzoeken en de kleur. U kunt gratis onze aanhanger lenen en uw gekochte meubelen direct meenemen! Bezorgen is mogelijk in overleg.

Meubelen voor een eerlijke prijs

Klaas Kooistra: ‘Wij zijn erg trots op onze uitstekende reputatie. We zijn vrijwel dag en nacht met Ideko en wonen bezig. Vandaar dat wij ook goed in staat zijn om onze klanten de juiste voorlichting te geven op het gebied van wonen & slapen. Al onze producten zijn nieuw! Wij hebben een enorm assortiment teak & andere meubelen zoals: eettafels, salontafels, stoelen, kasten, boekenkasten, vitrinekasten, grutterskasten, winkelkasten, tv-dressoirs en dressoirs. Klanten kunnen zelf een woonkamer programma samenstellen, want veel meubelen zijn in dezelfde kleur en stijl. Wij hanteren de allerlaagste prijzen voor uitsluitend topkwaliteit meubelen.

Kom gezellig langs

Nieuwsgierig geworden? Kom dan snel een keertje langs in de leukste woonwinkel van het noorden en verbaas u over het enorme assortiment, de betaalbare prijzen, de persoonlijke service en de gezelligheid. De koffie staat altijd klaar!

Klaas, Anja en Ido Kooistra & Tamara Jellema
heten u van harte welkom!

Ideko Wonen, Simmerwei 8, 9295 KA Westergeest.
Tel. 0511-445493.  Email: info@idekowonen.nl

Openingstijden