Een goede vloerbedekking verhoogt uw leef- en woongenot. De keus aan tapijt, vinyl, PVC, laminaat en vloerkleden is bij Ideko Wonen dan ook erg groot. De diverse merken hebben een goede prijs / kwaliteitverhouding. Kies hieronder de soort vloer waar u meer informatie over zou willen lezen. Daarnaast bent u altijd welkom in onze winkel waar onze verkopers u goed kunnen adviseren!

Laminaat is al jaren lang een populaire vloer en dat is zeker niet voor niks. De kwaliteiten van tegenwoordig zijn bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Laminaat is betaalbaar en onverwoestbaar. 

PVC vloeren, zijn net zo mooi als echt hout, net zo gemakkelijk te leggen als laminaat en net zo duurzaam als het sterkste vinyl. PVC past zich snel aan de temperatuur in de ruimte aan en geeft een geweldige akoestische demping, niet gek dus dat deze type vloeren in snel tempo een ware bestseller aan het worden zijn. PVC vloeren zijn waterafstotend, geschikt voor vloerverwarming, vloerkoeling, heeft een antisliplaag en is gemakkelijk schoon te houden. PVC vloeren zien en voelen geheel natuurlijk aan en zijn dan ook bijna niet te onderscheiden van echte houten- of stenenvloeren.

Een goed tapijt geeft u dat echte ‘thuis’ gevoel. Het geeft warmte, textuur en persoonlijkheid, terwijl het sterk genoeg is om de dagelijkse slijtage aan te kunnen. Sommige vloerbedekkingen passen beter in de ene ruimte dan een andere – dus als u zich aan het oriënteren bent op tapijt, houdt dan rekening met welke soort vezel , textuur en stijl het beste past in uw huis en in de ruimte waar het tapijt moeten komen.