Tuinmeubelen

Ideko Wonen is de winkel voor teakhouten binnen – en buitenmeubelen.  Met de meeste zorg worden onze collecties samengesteld. De meubelen zijn eigentijds en van goede kwaliteit. Door intensieve samenwerking met de beste fabrikanten in Indonesië kunnen wij u dat garanderen.  Door onze modellen rechtstreeks bij de fabrikanten in te kopen kunnen we de prijzen scherp houden. Hierdoor ontstaat er voor onze klanten een ideale situatie. 

Bijkomende voordelen

Bovendien kunnen wij heel snel leveren door onze hoge voorraden. Gekochte goederen kunt u direct meenemen in onze gratis aanhanger of laten bezorgen tegen een geringe vergoeding in dezelfde week dat u het heeft aangeschaft. Als u niet kan slagen in onze collectie teak meubelen dan kunt u altijd iets op maat laten maken. Wij vragen dan om een schets of foto met de gewenste afmetingen.
Daarna krijgt u z.s.m. een passende prijs offerte toegestuurd.

Voordelen van teakhout

Teakhout is ongeveer 15 jaar populair als materiaal voor diverse meubels. Het is een fantastische houtsoort.
Het uiterlijk van het teakhout is erg fraai. De eigenschappen van teakhout zijn:

  • teakhout is zeer duurzaam
  • teakhout is oersterk
  • teakhout werkt niet veel, dat wil zeggen dat het hout weinig krimpt
  • in verhouding tot zijn stevigheid is het hout niet zwaar
  • het teakhout ruikt erg lekker
  • teakhout ziet er levendig uit, geen enkel stuk hout is hetzelfde, de variatie in kleur is groot

Waar wordt teakhout allemaal voor gebruikt?

Teak wordt voor veel doeleinden gebruikt door zijn geweldige eigenschappen: sterk, duurzaam, weersbestendig, weinig of geen onderhoud nodig en door de geweldige uitstraling.De scheepsbouw, het bouwen van jachten, gebruikt teakhout, voor tuinmeubels wordt teakhout gebruikt en natuurlijk voor allerlei meubelstukken binnenshuis. De doorleefde uitstraling van oud teak is onbeschrijflijk mooi. Maar ook de blanke onbewerkte teak is oogverblindend.De duurzaamheid is een aparte vermelding waard. Teakhout is vrijwel onverslijtbaar, maar ook de duurzaamheid op milieugebied is noemenswaardig. Kortom teakhout is een geweldige houtsoort voor vele doeleinden.