Zoekt u een vloer met de uitstraling van hout of natuursteen?  En het gemak van kunststof?
Met een PVC vloer van Ideko Budget Wonen zit u goed.
Het leggen van deze vloer in huizen is de laatste jaren een enorme trend.
Logisch, want zelfs de houtnerf lijkt voelbaar in deze vloer.

impressie PVC vloer
‘PVC vloeren zien en voelen geheel natuurlijk aan en zijn dan ook bijna niet te onderscheiden van echte houten- of stenenvloeren.’

 

 

 

 

 

 

 

 

BEKIJK HIER ONZE HOME COLLECTIE PVC VLOEREN. Inclusief leggen & materialen vanaf €44.95!

Waarom kiezen voor een PVC vloer?

PVC vloeren, zijn net zo mooi als echt hout, net zo gemakkelijk te leggen als laminaat en net zo duurzaam als het sterkste vinyl. PVC past zich snel aan de temperatuur in de ruimte aan en geeft een geweldige akoestische demping, niet gek dus dat deze type vloeren in snel tempo een ware bestseller aan het worden zijn. PVC vloeren zijn waterafstotend, geschikt voor vloerverwarming, vloerkoeling, heeft een antisliplaag en is gemakkelijk schoon te houden. PVC vloeren zien en voelen geheel natuurlijk aan en zijn dan ook bijna niet te onderscheiden van echte houten- of stenenvloeren.

Voordelen van PVC vloeren

  • IJzersterk
  • Slijtvast
  • In elke kamer te leggen (zelfs badkamer!)
  • Ideaal voor vloerverwarming/koeling
  • Brandvertragend
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Vochtbestendig
  • Zeer hygiënisch
  • Duurzaam

 

 

Deskundig een PVC vloer laten leggen

Wilt u uw PVC vloer professioneel en deskundig laten leggen? Bij Ideko Budget Wonen wordt u PVC vloer door vakmensen gelegd. Eventueel wordt u ondervloer eerst geëgaliseerd, zodat u PVC vloer wordt gelegd op een strakke ondervloer.
Een PVC vloer leggen is niet zo eenvoudig als een laminaat vloer leggen. Een PVC vloer is een prachtig product, maar het vereist nogal wat ervaring en deskundigheid om een goed eindresultaat te verkrijgen. We raden u dan ook aan om een PVC vloer niet zelf te leggen. Het vereist vakmanschap om een ondergrond goed strak te egaliseren. Wanneer u een PVC vloer bij ons koopt, kunnen we die voor een hele scherpe prijs compleet gelegd aanbieden. Of uw ondergrond nu een zand-cement, anhydriet of een plavuizen vloer is, wij kunnen deze prima egaliseren. Heeft u een houten ondergrond, dan gebruiken we daar ondervloer platen voor.

Merken PVC vloeren

Woninginrichting Ideko Budget Wonen uit Westergeest verkoopt o.a. de volgende merken PVC stroken: Quick step , Ambiant, Interfloor, Gelasta, Rigid Core XL. Wij verkopen alleen kwaliteits-PVC vloeren. En dat voor aantrekkelijke prijzen!

Nieuwe collectie pvc vloeren bij Ideko!

Wij hebben ons assortiment pvc vloeren uitgebreid!
Vanaf heden zijn wij leverancier van de bekende Vivafloors pvc vloeren. Vivafloors levert de mooiste collecties PVC Vloeren. De collectie is volledig afgestemd op de wensen van de klant. Voor ieder interieur, voor ieder budget. Vivafloors heeft de vloer waarbij u zich thuis voelt en altijd als ‘beste koop’ ervaart. In lijm en click, houtstructuur en betonlook.

 

Vivafloors pvc collectie
Vivafloors pvc collectie

 

Klik hier en bekijk de collectie
PVC vloeren van Vivafloors.

 

 

 

PVC showvloeren
4 prachtige pvc showvloeren in onze winkel.

We hebben 4 mooie pvc showvloeren laten leggen door onze stoffeerders.
Een pvc vloer is een prachtig product, maar het vereist nogal wat ervaring en deskundigheid om een goed eindresultaat te verkrijgen. Daarom worden alle pvc vloeren die wij verkopen gelegd door vakmensen. Deze showvloeren geven u een goede indruk van onze pvc collecties.

 U kunt tijdens de openingstijden langskomen in onze showroom om onze collectie PVC vloeren te bekijken. U kunt altijd op zicht een PVC staal mee naar huis nemen om voor u de juiste kleur te bepalen.
Wilt u liever dat één van onze vloerendeskundige bij u thuis langs komt?
Dat kan ook! Maak vandaag nog een afspraak en bel naar 0511-445493.

 

BEDRIJFSGEGEVENS

OPENINGSTIJDEN