Wil je een meubel van stof preventief beschermen tegen vlekken? Behandel deze dan voor gebruik met Protexx textiel protector. Deze behandeling beschermt tegen de meeste vlekken op olie-,vet- en waterbasis. Zo krijgen vlekken van bijvoorbeeld eten of drinken geen kans om door de stof heen te dringen en blijvende vlekken te veroorzaken. Ideko Wonen biedt het serviceprogramma Protexx Textiel aan, waarbij je drie of vijf jaar bent verzekerd van service op vlekken.

Protexx textiel protectorTextiel protector

Protexx Textile Protector is het bekendste en meest gerenommeerde merk op het gebied van vezelbescherming. Bij ons is het mogelijk om op nieuw aangeschafte textiele meubelen een vlekgarantie af te sluiten voor de duur van 3 of  5 jaar. Deze unieke vlekgarantie wordt u zwart op wit bevestigd op een speciaal Protexx Garantiecertificaat.

Protexx Textile Protector is een op water gebaseerd beschermingsmiddel en bevat onder andere het zogeheten fluorcarbon. Deze werkbare, vaste (witte) stof zorgt ervoor dat elke afzonderlijke vezel rondom wordt voorzien van een onzichtbaar beschermlaagje. En dat zonder de uitstraling of het aanvoelen van de stof te beïnvloeden.

Door een behandeling met Protexx Textile Protector krijgen vlekken, gebaseerd op water, olie en vet, geen kans om in de vezel van de stof door te dringen en blijvende vlekken te veroorzaken. Vlekken zijn hierdoor gemakkelijk met een absorberende tissue of doek te verwijderen.

De voordelen van een Protexx Textile behandeling voor uw nieuwe meubel(en):
• Uw meubelstof blijft langer mooi.
• Makkelijker en effectiever te reinigen.
• Vlekwerend en vochtwerend.
• 3 of 5 jaar service op vlekken op water- en oliebasis.

Onder de vlekkenservice vallen alle vlekken die veroorzaakt zijn door:
Dranken zoals:
– Koffie,thee chocolademelk.
– Cola en vruchtensap.
– Wijn,bier, likeur.

Voedingsmiddelen zoals:
– Tomatensaus, jus.
– Pindakaas, chocoladepasta,jam.
– Ketchup, mayonaise, curry.

Alle af- en uitscheiding van mens en zoogdier, zoals:
– Transpiratie.
– Huidvet.
– Bloed.
– Urine.
– Braaksel.
– Ontlasting.

KLIK HIER VOOR ONZE COLLECTIE HOEKBANKEN!